A mosolyfakasztó szilikon karóra színe

A szilikon kiegészítők sora nem zárul a fesztiválokon osztogatható feliratos karkötőkkel, hanem sokkal távolabbra mutat. Nagyon szeretik és keresik az emberek például a szilikon karóra variációit is. A minőségi anyagból készült órák ugyanis nem kezdenek foszlani egy idő után, nem izzad be az ember keze alatta, hanem kényelmes és jól illeszkedő darabokat lehet belőlük gyártani. Általában csak néhány gyártó vállalja be azt, hogy szilikon karóra gyártásába kezd.

A legismertebbek közülük a Swatch, a Seiko, a Tissot, a Pulsar és a Timex. Remek szilikon szíjas modelleket gyárt a gyerekeknek a Lorus is, de a Swatch kollekciói között szintén vannak szépen kivitelezett darabok. Ha Ön is ilyen szilikon karóra tulajdonosa szeretne lenni, akkor készüljön fel arra, hogy nem a hagyományos, unalmas szín-világot követik ezek a darabok.

Az anyag típusa ugyanis sokkal tágabb határokat szab az óratervezésnek. Olyan szabadság ez, amit kár lenne nem kihasználni. Csodásan néz ki az a szilikon karóra, aminek szíja és a számlapja is ugyanolyan vagy folytatólagos mintával van elkészítve. Az aranyos kis minták így nemcsak a számlapon jelennek meg, mint egy átlagos óránál, hanem egészen körbe, végig az órán.

Nagyon kedvelik ezt a gyerekek, de a szabadszellemű felnőttek is. Egy kis színt és vidámságot visz ez a mindennapokba csak azzal, hogy rápillantanak. Ezért választják sokan ajándékképpen, hiszen ezt az érzést nemcsak átélni, de megosztani is csodás. A mosolyfakasztó textúrák, minták és csillogással ötvözött szilikon karóra határtalan lehetőséget rejt. Válogasson tehát kedve és lelkiállapota szerint!