Érdemes előre tájékozódni a beltéri ajtók méreteiről

Ha tudni szeretné, hogy milyen méretekben lehet beltéri ajtókat kapni, akkor itt megnézheti. A Szalafa. 1989 óta szolgálja ki ügyfeleit különféle különleges fa nyílászárókkal. A Szalafa által gyártott ajtók a lakás díszei így több. funkciót is betöltenek. A gyártónál szinte bármilyen kívánságunkat teljesítik, így, ha különleges nyílászárót keresünk, akkor itt jó helyen járunk. A minimál stílustól a klasszikus stílusig itt minden ajtótípust megtalálhatunk. Tolóajtók, harmonikaajtók, fa ajtók széles választékával várják az érdeklődőket. A festett és üveges ajtókon túl Altholz ajtók is szerepelnek a kínálatban. A funkcionalitás mellett természetesen az esztétikára is nagy hangsúlyt helyeznek. Minden évben újabb és újabb ajtókkal rukkolnak elő, amelyek az akkor érvényes divattrendnek tökéletesen megfelelnek.

A Minimal trend-line beltéri ajtócsalád minden modern otthonba tökéletesen beilleszthető és szorosan illeszkedik a minimalista irányvonalhoz. A szigorú és erőteljes. vonalvezetés tökéletesen jellemzi ezeket az ajtókat. A furnér borítású ajtók felületét fém csík díszítéssel teszik még különlegesebbé. Ezekhez az ajtókhoz még üveglap is rendelhető. A modern megjelenéshez a Szalafa üvegajtajai és tolóajtajai tökéletesek. Az üvegezett felületeknek köszönhetően az eddig sötét tér kivilágosodik. Az üvegek felületeket kérhetjük víztisztán vagy savazott kivitelben. Ezen felül savmarást és gravírozást is vállalnak, melynek mintázata szabadon választható. Ha egyedi ajtót szeretnénk, akkor ez jó megoldást jelenthet. A különféle tolóajtókat egy speciális. tokba illesztik és ezekben a tokokban az ajtószárnyak hangtalanul és tökéletesen siklanak. Kis méretű lakásoknál, ahol fontos a helytakarékosság érdemes ezt az ajtótípust választani.

 

A Szalafánál rendelhetünk klasszikus beltéri ajtót, amelyet a tradicionális formavilág és a nemes anyagválasztás jellemzi. A klasszikus ajtókat elkészítik cseresznye, dió, tölgy alapból és természetesen itt is számtalan kiegészítő közül választhatunk. Az ajtókat domború betétekkel, polírozott beszegő lécekkel és alap élkerekítéssel gyártják. Az elegáns megjelenést a dísztokokkal lehet még teljesebbé tenni. A Mod-Art ajtóknál talán a legjellemzőbb a rostirányú furnérhasználat. Az ajtókon belül kombinálhatók a világos és a sötét színek, így irodákba és lakásokba is tökéletesen megállják helyüket.