Esküvő Online – Az esküvőszervezés új generációja

Esküvő Online – Az esküvőszervezés új generációja

Magyarországon a KSH adatai szerint 78.000 esküvő volt a múlt évben, és a házasulandók döntő többsége 25 és 35 év közötti. Ha Te is pont ezekben az években jársz, akkor valószínűleg pontosan tudod, hogy a rohanó mindennapokban nem könnyű plusz időt szakítani – sokszor még a barátokra sem, nemhogy egy olyan hosszadalmas és macerás folyamatra, mint az esküvőszervezés. Erre a jelenséghez kínál megoldást az Esküvő Online – Online esküvőszervező oldal.

Mi az Esküvő Online?

Az Esküvő Online egy olyan online esküvőszervező felület, mely célja, hogy a jegyesek munkáját megkönnyítse, és stresszmentessé tegye az esküvőszervezés folyamatát.

Az oldal két nagy részre oszlik.

Egyrészt tartalmaz egy hatalmas esküvői szolgáltató adatbázist, amelyben kényelmesen kereshet mindenki szolgáltatót az esküvő tervezett helyszíne közelében. Az oldalon jelenleg is több, mint 4000 szolgáltató van jelen, így nem csak olyan klasszikus esküvői szereplőket találsz meg, mint a fotós vagy a ceremóniamester, hanem bele lehet futni egészen különleges dolgokba is. Megnézheted például, hogy kitől érdemes gluténmentes sört rendelned az esküvőre, vagy hogy kit ajánlanak más menyasszonyok, ha épp cukorkaágyút, menyasszonyi ruha világítást vagy selfie boxot szeretnél bérelni.

Az oldal másik részén olyan online alkalmazásokat találsz, amelyek könnyen kezelhetően és élvezetesen vezetnek végig az esküvőszervezés folyamatán. Használhatsz előre összerakott feladatlistát, melyben minden fontos eldönteni való és feladat benne van, de akár te is írhatsz hozzá továbbiakat. Van az oldalon költségnyilvántartó, vendéglista menedzselő, ültetési rend tervező és még esküvői weboldal készítő is.

Esküvői weboldal tervezése

Az összes funkció szuper hasznos, de nekünk leginkább az esküvői weboldal tervező tetszett, mégpedig több okból is.

Egyrészt mert szeretjük a környezettudatos dolgokat, márpedig egy online meghívónak is használható esküvői weboldalnál aligha találhatnánk környezettudatosabb dolgot.

Másrészt mert az oldalon jelenleg elérhető 4 design sablon nagyon vonzó. Nem jellemző, hogy az esküvői szolgáltatók ennyire a napi design trendek ütőerén tartsák az ujjukat, itt viszont egészen letisztult designt is lehet találni.

Ami még nagyon tetszetős, hogy az esküvői weboldal elég komplex funkcionalitással rendelkezik, mégis nagyon könnyű használni, semmilyen programozói tudásra nincs szükség hozzá.

Végül pedig nem elhanyagolható szempont, hogy akár ingyenesen is étre lehet hozni. A modell úgy épül ugyanis fel az oldalon, hogy különböző blokkokat tudsz hozzá adni – attól függően, hogy milyen infókat szeretnél megosztani a násznéppel. Vannak ingyenes és fizetős blokkok is, és attól függően, hogy hányat használsz belőlük, úgy változik az esküvői weboldal ára is 0 és 40.000 Ft között. Igazán klassz, érdemes kipróbálni.