ESTA vízum igénylés a saját anyanyelvén

Amerikába utazni igen nagy kalandnak ígérkezik, tény azonban, hogy esetenként bosszantó adminisztratív ügyekkel is jár. Példának okáért, ilyenkor mindenekelőtt annak fontos utánanézni, hogy az ország, amelyiknek az állampolgára vagyunk, tagja-e az úgynevezett Vízummenteségi Programnak. Köztudott ugyanis, hogyha részesei vagyunk a VWP-nek, akkor jogunkban áll az ESTA vízum igénylése, ami valójában egy ideiglenes beutazási engedélyt jelent. Fontos hangsúlyozni ugyanis, hogy 2009. január 12-vel kezdődően, a VWP-be tartozó tagországoknak lehetőségük adódik arra, hogy állampolgáraiknak ne kelljen rendes USA vízumot igényelniük, hanem megszerezhessék ezt az átmeneti engedélyt.

Így, ha Ön is valamelyik tagország állampolgára, akkor az ESTA vízum megszerzésével könnyebben ellátogathat az Amerikai Egyesült Államokba. Lévén pedig, hogy Magyarország is rendelkezik ezen privilégiummal, ha csak rövidebb ideig (maximum 90 napig) kíván az USA területén tartózkodni, akkor lehetősége van benyújtani az ESTA vízum kérelmet. Tagadhatatlan persze, hogy ez is egyfajta adminisztratív ügyintézéssel jár, de nem mellőzendő szempont, hogy ezen folyamat sokkal gördülékenyebb és egyszerűbb a standard vízumigénylésnél. Éppen ezért érdemes időt szánni ezen ideiglenes beutazási jóváhagyás megszerzésére, különösen arra való tekintettel, hogy az online kérelmezési folyamat valójában csupán néhány percet vesz igénybe.

Ráadásul esetünkben arra is lehetőség adódik, hogy ezen ESTA kérelem magyarul történjen, így a közérthetőség szempontjából is könnyebb az ügyvitel. Tehát, ha szeretné gyorsan elintézni a kiutazáshoz szükséges dolgokat, akkor mindenképp az ESTA vízumengedélyt szerezze be, illetve válasszon bennünket az adminisztrációs feladatok szakszerű elintézéséhez! Valószínűleg nem számít dicsekvésnek, ha bevalljuk, hogy az ESTA Visa Támogatási és Utazási Vízum Feldolgozó Ügynökségnél többéves tapasztalattal, illetve igazi hozzáértéssel bírunk az ESTA kérelem magyarul kitölthető ügyintézésében, így esetenként nemcsak a pozitív elbírálást, hanem további fontos és nélkülözhetetlen szolgáltatást is kínálni tudunk.

Válasszon bennünket és győződjön meg saját szemével a kvalifikált munkatársaink és ügynökeink páratlan teljesítményéről! Élvezze az ESTA kérelem magyarul történő kérelmezésének előnyeit, gyorsítsa fel és tegye egyszerűbbé általunk az adminisztrációs folyamatokat! Ha mellettünk dönt, akkor Ön is azon szerencsések közé tartozhat, akik rövid időn belül megkapják az ESTA engedélyt és örömmel tapasztalhatják meg az USA sajátosságait.