Hatalmas választék a Citroen Sipos weblapján

Már számtalanszor bebizonyosodott, hogy milyen remek márkának számít. Az európai piacon kimagasló sikereket érnek el a Citroën modellek, de nemzetközi szinten is rendkívül közkedveltnek számítanak. Ez többek között a kitűnő felszereltségnek és a megnyerő formatervnek köszönhető. A Citroen Sipos weblapján megtudhatunk minden fontos információt az aktuális hírekkel kapcsolatban. Érdemes megtekinteni a jelenlegi modellkínálatot, amely minden kategóriában nagyszerű modelleket kínál.

Akinél nagy a család és sokat van úton, annak nyilván az előnyére fog válni egy Citroën Grand C4 Spacetourer. A nevéből már következtetni lehet, hogy van hely benne rendesen. Egy nyaralás alkalmával a hatalmas csomagtérbe befér az összes bőrönd és még a szuveníreknek is marad hely. Természetesen ez is megtalálható a Citroen Sipos weblapján. Az új Cotroën Cactus C4 egy kompakt városi terepjáró, ami gyökeres változáson ment keresztül az előző modellhez képest.

A megnyerő külső, erőteljes belsőt takar. A progresszív hidraulikával ellátott komfortfutómű még a legrázósabb helyzetben is kényelmes utazást biztosít az utasoknak. A Citroen Sipos weblapján természetesen a haszongépjárművek is megtalálhatóak, amiket többek között Citroën Jumper és az új Berlingo Furgon testesítenek meg. Ha sokoldalúságról van szó, akkor ezek a modellek ott vannak a lista élén. Szállítás szempontjából számos feladatra alkalmasak, hiszen garantált a takarékos üzemelés, de a mérnökök nem feledkeztek meg a kényelemről és a biztonságról sem.

A Citroen Sipos weblapján olyan szolgáltatások között válogathatnak az érdeklődők, mint a kárügyintézés, használt autó beszámítás, de a biztosításokról sem szabad megfeledkezni. A Citroen Sipos weblapján számos akciós ajánlat is megtalálható, amikre érdemes lecsapni. Ezek közé tartozik például a flottakedvezmény, amely már 1 darabtól is érvényesíthető. A Növekedési Hitelprogram keretein belül ezek a járművek 2.5%-os fix kamattal rendelkező hitelre vásárolhatóak meg. A Citroen Sipos weblapján igényelhető a FloorPack raktérburkolat is haszongépjárművekhez.