Hidratáló arckrémek kombinált bőrre

Minden bőrnek szüksége van az elvesztett nedvesség utánpótlására, még az első pillantásra fényesnek tűnő, pattanásos elváltozásokra, kitágult pórusokra vagy mitesszerekre hajlamos bőrnek is. Most eláruljuk, hogy melyik hidratáló arckrém alkalmas a kombinált bőrre történő használatra. Úgy tűnik, hogy a kombinált bőrnek, ami gyakran hajlamos a fényesedésre és különböző bőrproblémákra, már nincs szüksége további hidratálásra. Ez nyilvánvalóan nagy hiba. Ha kombinált bőröd van, akkor jól tudod, hogy az egyszerre lehet fényes és száraz.

Ilyen bőr esetén a túlságosan szárító kozmetikumok használata hidratáló arckrém nélkül csak tovább rontja a fénylő bőr problémáját. Miért? Mert ez egy ördögi kör. Ha nem hidratálod a bőrödet, akkor az hidratálja magát és még több faggyút termel. Küzdesz ellene és több faggyú termelődik. Ráadásul a bőröd gyakran feszül a mosás után. Ismerősen hangzik? Akkor szükséged van egy hidratáló arckrémre a kombinált bőrödnek. Melyik lesz a legmegfelelőbb? Az, amelyiket MediNatural név fémjelzi.

Természetes sampon zsíros hajra, ami biztosan beválik

Zavar, hogy szinte naponta kell mosni a fürtjeidet? Keresed a módját, hogy helyreállítsd a fejbőröd egyensúlyát? Próbáld ki a természetes sampon zsíros hajra kifejlesztett változatát! Válaszd a gyengéd tisztítást és legyen a frizurád mindig friss és szép! A faggyúmirigyek bevonják a fejbőrt és védik azt a külső tényezőkkel szemben. Bár a faggyú fontos szerepet játszik a fejbőr és a haj károsodás elleni védelmében, a faggyúmirigyek túlzott kiválasztása hátrányosan befolyásolhatja a haj egészségét és megjelenését.

A túlzott termelődésük zsíros hajhoz vezet. A hajszálak fénytelennek tűnnek, nehezen formázhatóak és a fejbőr eltömődött pórusai nem engedik, hogy elegendő oxigén jusson a gyökerekhez. Ilyen esetekben segít a természetes sampon zsíros hajra, ugyanis az erős tisztító kozmetikumok, amelyek SLS és agresszív szereket tartalmaznak, csak rontanak a problémán. A természetes sampon zsíros hajra kiválóan ápolja a fejbőrt, hogy ellensúlyozza a túlzott faggyútermelést. Ez a termék helyreállítja a fejbőr egyensúlyát és erősíti a gyökereket.