Igazán felejthetetlen a séta repülés

A repülőgépek hosszú utat tettek meg a Wright fivérek találmánya óta és ez idő alatt elterjedt, könnyen hozzáférhető közlekedési eszközzé váltak. A megérkezésük egyszer és mindenkorra megváltoztatta az utazás módját, lehetővé téve, hogy nagy távolságokat tegyünk meg soha nem látott sebességgel. A séta repülés a hétköznapi élet síkja fölé való emelkedés képessége és egy rendkívüli élmény is egyben. Ha szeretnéd magadat kényeztetni, nem sietni és sehová sem menni, miért ne vásárolnád meg az egyik utalványunkat?!

Szenvedélyesen szeretsz utazni és az égben repülni? Mindig is álmodoztál egyedülálló repülésről? Ne halogasd tovább az álmaidat, hanem váltsd valóra! A séta repülés rendkívüli élmény, ami a szenvedélyeddé válhat. Tekintsd meg a tájakat, még azokat is, amiket jól ismersz, teljesen új perspektívából! Fedezz fel, utazz és élvezd a látnivalókat! Rengeteg olyan hely van, amit még nem fedeztél fel és egy városnéző séta repülés tökéletes alkalom arra, hogy megtedd.

Fantasztikusnak fogod találni a Farkashegyi repülőtér sétarepülést!

A felhők között töltött pihentető pillanatok minden bizonnyal különlegesek. A táj madártávlatból való szemlélése egyedülálló lehetőség a természet szépségének megcsodálására. A Farkashegyi repülőtér sétarepülés szempontjából ideális hely és olyan alkalmat kínál, amikor elfelejtheted a körülötted lévő világot, közben teljes mértékben élvezheted a kalandot. Egy tapasztalt pilóta csodálatos kilátást, kényelmet és biztonságot garantál.

Ha egy Farkashegyi repülőtér sétarepülés után elégedetlenül és türelmetlenül várod a következő pillanatot a repülőgépen, akkor érdemes kipróbálnod az exkluzív 2,5 órás programunkat Zsenyával! Ez egy igazi csemege a repülés szerelmeseinek! Tőle megtudhatod, hogyan viselkedj különböző légköri viszonyok között, miként kerülhetsz ki a különböző helyzetekből repülés közben. Ez a program biztosan kielégíti a kíváncsiságodat és rendkívüli elégedettséget fog adni! Élvezd az adrenalint, amit a Farkashegyi repülőtér sétarepülés adhat!