LED izzó, a hőmentes fényességért

Amióta világ a világ, az emberek világítással küzdik le a sötétséget, amely rövidíti a napokat és ez által az időt, amit önmagukra fordíthatnának. Ám a gyertya után következő kezdetleges izzók, amint a név is sugallja, a fény mellett fölösleges hőt is termelnek és a hátrányuk, hogy plusz energiát pazarolnak. Ennek a tékozló korszaknak szabott gátat a LED izzó, amely már elenyésző felmelegedés mellett látja el magas fénnyel a helyiséget vagy akár az udvart. Bár a név már cseppet sem találó, hiszen nem izzik és nem termel hőt működés közben, még nem tudta ezt levetkőzni. A LED izzó, mivel nem termel hőt, így a teljes energiamennyiséget, amely töredéke a régi égők által fogyasztott áramnak, a világításra fordítja. Az élettartalma többszöröse a hagyományos villanykörtének, ezért újabb megtakarítást tesz lehetővé, a gyakori cserék nélkülözhetősége révén.

A LED izzó számos változatban megtalálható, úgy méret, mint pedig színhőmérséklet szempontjából, ami lehetővé teszi a legmegfelelőbb fényforrás megtalálását. Cserélje le Ön is elavult izzóit, hogy felsőfokú megtakarítás mellett boríthassa fénybe egész otthonát! Az LED izzók mellet más alternatívák is szolgálnak a hagyományos égők lecserélésére.

Hatalmas sikerként jelent meg a piacon, a hagyományos körte formájú világító testek helyett, a ledfénycső, amelynek a felhasználása széles körben elterjedt az irodák, várók, előcsarnokok esetében. Népszerűségét többek között köszönheti annak a remek tulajdonságának, hogy direkt fénybe tekintés esetén sem okoz káprázatot, és nem vibrál.

Az INESA ledfénycső alumínium foglalatának köszönhetően remekül meg van oldva a cső hűtése, illetve ugyancsak a foglalatnak köszönhető a 180 fokos irányított fénykibocsájtás. Az irányítottság előnye, hogy nem világítja meg a fölösleges részeket. Energiatakarékossága közismert, ám azt lehet, nem sokan tudják, hogy a ledfénycső, ellentétben a körtékkel 30.000 üzemóra élettartammal rendelkezik, amelyet a LED-nél megszokott módon, nem rövidít a felkapcsolások gyakorisága.

Ugyancsak a LED technológia jellegéből fakadóan, több színhőmérséklet közül választhat a vásárló, a standard fehértől egészen a meleg sárgáig, megtalálva a legtökéletesebbet, hogy szeme pihentsége biztosítva legyen. Legyen szó LED égőről, vagy ledfénycsőről, mindenképpen megéri lecserélni a hagyományos világító készülékeket, hiszen a fény minősége mellett a pénztárca vastagsága sem elhanyagolható tényező a gondtalan mindennapok elérésében. Lépjen most, hiszen minden megtakarított perc számottevő lehet!