Megújult fekészítő tanfolyamok a MOME-ra felvételizőknek

Felvételi felkészítés a MOME-n

A sajtószöveg és a képek letölthetők itt: PreMOME_ajanlo.zip

A PreMOME szabadegyetem a tanszékekkel együttműködésben idén is indít felkészítő tanfolyamokat a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem BA szakjaira felvételizők számára.

A PreMOME az egyetlen előkészítő, ahol a szakirányú képzések tematikája a MOME tanszékeivel együttműködésben került kidolgozásra és a résztvevők az egyetemi első évet tudatosan megalapozó kurzusokon sajátíthatják el a szükséges ismereteket.

Az elmúlt évek oktatási- és a 2010-es egyetemi szervezeti átalakulásához igazodva az idei évtől rengeteg újítás várható a PreMOME rendszerében. Új tagokkal bővült a szabadegyetem oktatói csapata, az Intézetek által elismert oktatók és a szakmában aktív tervezők, valamint negyed-ötödéves hallgatók egymást kiegészítve komplex programot biztosítanak a jelentkezőknek. A kurzus során a PreMOME fakultatív szakmai kirándulásokat is szervez, hogy a résztvevők megismerhessék az egyetemen oktató praktizáló tervezők munkáit.

Előfordul, hogy a felvételi előkészítő során valakinek egyes területeken intenzívebb felkészítésre lenne szüksége, nekik ezért kiegészítő modulokat indítunk az egyes tanegységekből igény szerint. A hétközbeni (4×3 óra) mellett indított hétvégi (1×4 óra) kurzus lehetőséget ad a hétköznapokon elfoglalt vagy nem fővárosi diákoknak is a felkészítő igénybevételére.
A két félévet átívelő felkészítő időszakban a jelentkezők rajz, festési és mintázási gyakorlaton, valamint szakos és kreatív tervezési órákon vesznek részt. A design-és művészetelmélet szak számára elméleti felkészítőt indítunk.

Célunk, hogy a diákok minél nagyobb számban tegyenek sikeres felvételi vizsgát, és a 2 féléves folyamatos munka során megismerkedjenek az Egyetem működésével, a hallgatókkal, tanárokkal, illetve rendszeresen tájékozódjanak a MOMÉn zajló eseményekről.

A PreMOME felvételi előkészítő kurzusaira a jelentkezési határidő 2010. október 10.
Jelentkezni a www.tanfolyamok.mome.hu weboldalon keresztül lehet.

Bővebb információ:
szandra@momeline.hu
www.tanfolyamok.mome.hu
www.facebook.com/PreMOME

Cimkék: ,

Hozzászólások: Nincs komment