Mi? Hol? Hello Wood 2011

A Hello Wood ezévben július 6-13. között a kapolcsi Művészetek Völgye programsorozatot két héttel megelőzően, a Kapolcs és Vigántpetend közötti, festői szépségű Csórompusztán kerül megrendezésre.

Az elszállásolás hozzáértő kezek által felújított több száz éves tanyaépületek udvarán, sátrakban történik. A tanyaépületek a közösségi funkciókat fogadják be, valamint azokat a programokat, amelyek fedett teret igényelnek (typo, film vágás). A tisztálkodási lehetőség fedetten megoldott.

Megvalósulni látszik a szándék, hogy a tavalyi évhez képest lépjünk újra egyet és a Wood Fesztivál ne csak nevében legyen fesztivál. Nyári egyetem hangulatában, esti szakmai előadásokkal egybekötött kötetlen beszélgetésekkel, koncertekkel, vetítésekkel bővül a Hello Wood idei programja. Előadóink között neves építészek, grafikusok, szakterületükön elismert egyetemi tanárok szerepelnek. Az előadók listáját közzétesszük honlapunkon (http://www.hellowood.eu).

Az elkészült szobrok és installációk a fesztivált követően, a kapolcsi Művészetek Völgye keretében, Kapolcs határában egy hangulatos patakparton kerülnek kiállításra, ahol minden Kapolcs és Vigántpetend között sétáló számára láthatóak lesznek.
A film workshop alatt forgatott anyag helyszíni vágása után elkészülő 5 perces rövidfilmek első vágott verzióját a hét végén a tábor résztvevői és vendégei számára levetítjük.

Cimkék: ,

Hozzászólások: Nincs komment