Mindig garantált az öntöző bolt széles alkatrész kínálata

Ha öntözőrendszer telepítését tervezzük, vagy a már meglevő berendezésünkhöz alkatrészt szeretnénk vásárolni, általában az interneten könnyen találunk kínálkozó segítséget webshop formájában. Az öntözőrendszerek és alkatrészeik esetében azonban szerencsésebb, ha egy fizikai öntöző bolt felé vesszük az irányt, ahol mindennemű kérdésünknek és kérésünknek garantáltan igyekeznek eleget tenni.

A Vízöntők Bt. által üzemeltetett öntöző bolt az öntözéstechnikai berendezések fő és kiegészítő alkatrészeit is értékesíti, az esetek döntő többségében raktárkészletről. Ha olyan öntözéstechnikai vagy szivattyús gépészeti alkatrészt keresünk, amit éppen nem tart az öntöző bolt, vállalják a beszerzést és igény szerint a postázást is.

Viszonteladók rendeléseit szintén raktárkészletről készítik össze, és gondoskodnak az állandó alkatrész ellátottságról. Amennyiben házilag vállalkozunk az öntözőrendszer összeszerelésére, vállalják a cég által elkészített tervek alapján összeírt anyaglista összeállítását, a bonyolultabb alkatrészek összerakását és a díjmentes szakmai tanácsadást.

Elengedhetetlen a szakszerű öntözőrendszer tervezés

Az automata öntözőrendszer telepítése számtalan előnnyel jár a kerttulajdonosoknak. A használatával megtakarítható a locsolásra fordított idő, helyette inkább élvezhetjük az üde kert nyújtotta lehetőségeket, amíg a berendezés végzi a dolgát. Ahhoz azonban, hogy a növények vízellátása a lehető legoptimálisabb lehessen, elengedhetetlen a szakszerű öntözőrendszer tervezés.

A profi szakemberek a helyszín paramétereinek és az egyedi igényeknek figyelembevételével tervezik és építik meg az öntözőrendszert, aminek azután már csak a számtalan előnyét kell élveznünk.

Abban az esetben, ha a berendezés házilag történő összeszerelése mellett döntenénk, az öntözőrendszer tervezés akkor is erősen ajánlott, ugyanis ez kulcsfontosságú a későbbi hatékony működés és a hosszú élettartam szempontjából. A Vízöntők Bt. szakemberei szakszerű, ingyenes segítséget nyújtanak a munkamenet alatt felmerülő esetleges kérdések és problémák megoldásában.