Nem okoz csalódást a Xiaomi telefon ára

A Xiamo egyik évről a másikra az a telefongyártó cég lett, amelyik kiváló termékeket biztosított azoknak, akik nem akarták a fél fizetésüket egy olyan mobilra költeni, ami rövid idő múlva már 2 generációval is öregebb lesz, a folyton piacra dobott kütyük miatt.

Mivel a Xiaomi telefon ár sokak örömére akkor is kedvező maradt, amikor a vállalat megjelentette a csúcskategóriás produktumait. Nem is meglepő, hogy ennek a márkának még több rajongója lett. A legújabb telefonokra jellemző az elérhető ár, a megbízhatóság és az esztétikus vonalak, imázs megteremtése. Például a sokat dicsért Redmi széria azért vált annyira közkedveltté, mert ez számos új funkciót biztosít, igen erős hardverrel és gyorsan teljesítő szoftverrel rendelkezik, illetve az akku is nagyon jól bírja.

Nyilván ezen szériánál is a Xiaomi telefon ár jutányos, még a legprofibb kütyük esetében is. Ennek a szériának bármelyik darabja azért jó választás, mert a mobil praktikus és olcsó, a mindennapi használatra pedig tökéletes. Kétségtelen, hogy ez céges telefonként is megállja a helyét, főleg akkor, ha az dual SIM kialakítással bír. A Xiaomi telefon ár akkor is jutányos, ha a vásárló a felső kategóriás Mi 6 modellt veszi meg. Ennél adott a jól bevált ujjlenyomat-olvasó Home gomb és maga a telefon Android 7.1.1 Nougat-ra épülő MIUI 8.2-es rendszeren fut.

A hardver a már ismert Snapdragon 835 processzorra alapszik, aminek a működését még az Adreno 540-es grafikus gyorsító és 6 GB RAM segíti. A Xiaomi telefon ár igazán reális a PureMobile-nál, ahol a választék hatalmas. Ennek hála, roppant egyszerűen rá lehet bukkanni az ideális készülékre, amelyik gondmentesen megrendelhető a cég oldalán.