S22 Ultra tok sokféle változatban

A Samsung Galaxy mobiltelefonok méltán örvendenek nagy épszerűségnek, már csak annak is köszönhetően, mert sokféle van belőlük és folyamatosan újabb és újabb modellek kerülnek a piacra. A készülékek nem tartoznak a legolcsóbbak közé, ezeket is, mint az összes többit, ajánlott megvédeni az esetleges sérülésektől, az S22 Ultra tok az egyik a hatalmas, rendelkezésre álló kellékek közül. Akár otthonról is megrendelhető ez a védőfelszerelés, mégpedig a Bluedigital webáruházon keresztül.

Itt sokféle S22 Ultra tok található, kezdve a szilikon alapanyagból készült, egyszerű változattól, a nagyobb hatékonyságú flipes változatokig. Ez utóbbi kivitel egyszerre védi a hátlapot és a képernyőt is. A színekben és mintázatokban is nagy a választék, az egyes, speciális darabok mellett, minden esetben fel van tüntetve az is, hogy milyen mértékben ütés- és karcállóak. Az S22 Ultra tok termékkategóriában megtalálhatóak továbbá az asztali tartóval is felszerelt példányok, valamint ugyanitt megvásárolhatóak az adott telóhoz való előlapok, töltők és alkatrészek.

Sokféle változatban szerezhető be Xiaomi MI 11 Lite 5G NE tok

Az okostelefon kiegészítőkből rengetegféle és fajta van a webáruházban, gyakorlatilag bármelyik, hazánkban forgalomban lévő készülékre. A Xiaomi MI 11 Lite 5GNE tok termékkategória is képviselve van ezen a webhelyen, legalább 100 különféle modellel. Ezek mindegyike minőségi termék, viszont különböznek egymástól alapanyag, szín és ütésállóság tekintetében. Minden Xiaomi MI 11 Lite 5G NE tok mellett fel vannak tüntetve a paraméterek, mint amilyenek a kompatibilis eszközök, a gyártó, a szín és a mintázat, valamint az is, hogy csak hátlapvédő vagy pedig kihajtható, flipes.

Az elegáns fekete változat választható műbőrből vagy bőrből, a színesek pedig igen alkalmasak az önkifejezésre. Az átlátszó tokok előnye, hogy a telefon karakterisztikái jobban kifejezésre jutnak. Kiemelten ajánlott a Xiaomi MI 11 Lite 5G NE tok kategóriában a bőrhatású, szilikonból készült védő, ami kártyatartóval, asztali tartószerkezettel, sőt, még karpánttal is fel van szerelve.