Syen klíma ismertetése

Klímavásárlás során egyáltalán nem mindegy az, hogy milyen márka mellett tesszük le végül a voksunkat. Ha nem vagyunk túlságosan jártasak a témában, érdemes lehet alaposan beleásni magunkat a dologba ahhoz, hogy valóban egy olyan klímával térjünk végül haza, mellyel használat során is meg leszünk majd elégedve. A Syen klíma brand mára már bátran nevezhető egy jól strukturált, megbízható termékekkel rendelkező márkának. Klímaberendezései sokunk számára lehet ideális választás abban az esetben, ha egy megbízható, de megfizethető készüléket szeretnénk megvásárolni.

A hatalmas (több mint 30 éves) technológiai fejlődésnek köszönhetően napjainkban a Syen klímák modernek, megbízhatóak, és minőségiek, megjelenésük pedig letisztult, és korszerű, ennek köszönhetően termékei a modern kor elvárásait is maximálisan ki tudja elégíteni.

De mégis mitől lettek ennyire népszerűek manapság a Syen klímák? Minek köszönheti a márka a sikereit, és honnan indult a cég? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseknek fogunk most utána járni.

A Syen klíma márka indulása: Ki volt a márka célcsoportja?

A több mint 20 éve működő cégcsoport egyrészt a ma már igen nagy szakmai tapasztalatának köszönheti sikereit, másrészt nagy valószínűséggel a hosszútávú piacpolitikájuk vitte előre, gondolkodásuk pedig nem csak a partnereik, és ügyfeleik, hanem a felhasználóik számára is biztonságot tudott kínálni. A gyártó számára a legfontosabb a fogyasztók teljes körű kiszolgálása, illetve a felhasználók maximális elégedettsége. Ennek érdekében pedig a cég mindent képes elkövetni.

Miért különlegesek a Syen klímaberendezések?

Jogosan merülhet fel bennünk a kérdés, hogy miért lehet jó döntés, pont a Syen klímák közül választanunk klímavásárlás során. Az az igazság, hogy túlságosan sok extra funkciókkal nincsenek ezek a készülékek ellátva, de mindent tudnak, amit a mai modern klímaberendezéseknek tudniuk kell. A minőségi alapanyagok nagy mennyiségű előállításának köszönhetően ezek a készülékek igen gazdaságos áron kerültek ki a piacra. Így elmondható, hogy a Syen klímák kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek.

 

Ismerjük meg közelebbről a márka termékcsaládjait

A Syen klímakészülékek a folyamatos fejlődésnek, és korszerűsítésnek köszönhetően biztos megoldást tudnak nyújtani azok számára, akik jó, és megbízható klímát szeretnének vásárolni. Az innovatív fejlesztések során a Syen légkondik hatékony szűrőrendszerrel is el lettek látva, melyek képesek otthonunk levegőjéből teljes mértékben kiszűrni a kellemetlen szagokat, illetve a szerves szennyeződéseket is. Emellett ezek a készülékek a kornak megfelelő, modern kinézettel és megjelenéssel kerültek ki a piacra.

Ezek a legfontosabb tudnivalók a Syen Bora termékcsaládról

A Syen Bora G10 inverter technológiával, és Wi-Fi vezérléssel látta meg a napvilágot. A készülék fűtés esetén télen, akár a -15 Celsius fokig is bátran használható, modern I-Feel funkciókkal, illetve 8 Celsius fokos temperálással rendelkezik. Ez utóbbi egy remek lehetőség egy hosszú ideig üresen álló helyiség téli fagyvédelmére (például nyaralók esetében).
Többszörös szűrőrendszere a Cold Plasma szűrő nem csak a kellemes hőmérsékletű, hanem a tiszta levegőt is biztosítja családunk számára, így ideális választás lehet a készülék akkor, ha a levegő tisztítása is a célunk a nagyonklima.hu szakemberei szerint is.

Minden, amit tudnunk kell a Syen Muse termékcsaládról

A modern Syen Muse termékcsaládba tartozó készülékek üzemeltethetőek H-tarifával. A G10 inverter technológia mellett ezek a készülékek már akár -22 Celsius fokos fűtési működési tartománnyal rendelkeznek.  A készülékekkel kipróbálhatjuk az I Feel funkciót is, ezáltal aktiválni tudjuk az infrás távirányító hőmérséklet szenzorát, így lehetőségünk van az adott helyiség hőmérsékletét megfelelően beállítani. A „Quiet” funkcióval pedig a klímaberendezést egy rendkívül halk üzemmódra kapcsolhatjuk, ilyenkor a beltéri egységben lévő ventilátor is csak a legalacsonyabb fokozaton működik.