Vízparti szállással lehet leginkább élvezni Horvátországot

Tengerparti nyaralást tervez? Még nem késő szállást foglalni, ha a mediterrán térségben szeretne ezúttal feltöltődni, de akár az utószezon kínálta lehetőségekben is gondolkodhat. Horvátország minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvend a tenger és a napfürdőzés szerelmeseinek körében. Előnyei azonban nem merülnek ki ennyiben, hiszen gazdag növényvilággal, történelmi nevezetességekkel várja a turistákat. Szigetvilága legalább akkora élményt kínál, mint a szárazföldi üdülővárosok.

Ki ne akarna olyan nyaraláson részt venni, ahol a szállástól pár lépésre van a tengerpart? Horvátországban sem lehetetlen ilyen szálláshelyet találni, ráadásul a tapasztalatok szerint a horvát szállások kifejezetten elérhető árkategóriát képviselnek. Az erkélyről, szobából, apartmanból nyíló tengerparti kilátás utolérhetetlen élményekkel gazdagít, s ehhez csak hozzátesz az, ha néhány méterre már elérhető a tengerpart.

Horvátország festői szépségű tájakkal rendelkezik, és olyan városok történelmi nevezetességeit kínálja, mint Dubrovnik, Trogir vagy például Zára vagy Split. Területén a történelem, az építészet iránt érdeklődők éppen úgy megtalálják számításukat, mint akik a pezsgő éjszakai életet, vagy a tengerparti fürdőzést és a vízi sportokat részesítenék előnyben. Az aktív szabadidő szerelmesei indíthatják a napot egy tengerparti futással, de a búvárkodást is kipróbálhatják, a megfelelő jártassággal akár profi szinten is, egészen elképesztő merülésekben részt véve.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a vízparti szállások iránt hatalmas a kereslet. Ha sikerül jól választani, akkor akár közvetlen mólóval, stéggel rendelkező villa, apartman, hotel is lehet a célpont, ez pedig mindenképpen az exkluzivitás érzését adja majd hozzá a nyaraláshoz. Sokan vannak, akik saját autóval vágnak neki a horvátországi nyaralásnak, ez pedig számos előnnyel bír. Bárhol meg lehet állni, felfedezve kevésbé ismert tengerparti szakaszokat vagy kis horgászfalvakat.

A vízparti szálláshelyekkel biztosan nem lehet mellélőni, ráadásul rengeteg időt is meg lehet így spórolni, hiszen azonnal a tengerparton találhatjuk magunkat, és igény szerint bármikor visszamehetünk az apartman hűvösébe. Horvátország tehát az exkluzív körülményeket kedvelőket is várja, ráadásul megfizethető árakkal karöltve. Még nincs késő foglalni, tervezze meg álomnyaralását online!